CoCreate User Forum  

Go Back   CoCreate User Forum > Old NewsGroup Archive > Archive Forums > Annotator

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2002, 06:47 AM
Mike Boswell
Guest
 
Posts: n/a
plotting defect

I have a problem printing. CoCreate support recognizes this as an 11.0 defect and have told me that the lab is aware. They have offered me no work around. The problem appears when we send an 11x17 print to the laser: source, output -> sheet; contents -> all. The plot comes out without the bottom horizontal line of the frame. I have also seen this w/ 8.5x11 dropping the right vertical line of the frame. We don't want to box the drawing in to make the plot. Does anyone have a suggestion on how to fix this w/ a macro, etc? Thank, Mike Boswell CAD Systems Admin Vicor Corp Andover, MA
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:13 AM.



Hosted by SureServer    Forums   Modeling FAQ   Macro Site   Vendor/Contractors   Software Resellers   CoCreate   Gallery   Home   Board Members   Regional User Groups  By-Laws  

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.