CoCreate User Forum  

Go Back   CoCreate User Forum > Old NewsGroup Archive > Archive Forums > Annotator

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2002, 01:52 AM
Dave
Guest
 
Posts: n/a
Occlusion Culling Problem

I am currently using SolidDesigner/Annotation version 9.1.0.15 on a Pentium 3 600 with Windows NT 4. I recently had an nVidia Quadro4 550 XGL video card (64 MG of memory) installed which claims to have second generation Occlusion Culling capability. When I tried to enable the Occlusion Culling function from SolidDesigner under the Graphic Settings command, it is grayed out not allowing me to select it. Does anyone know why the Occlusion Culling will not work as advertised? I have contacted CoCreate and nVidia but they haven't been able to help me.
  #2  
Old 08-16-2002, 04:19 AM
Claus Brod
Guest
 
Posts: n/a
re: Occlusion Culling Problem

See my answer in the "SolidDesigner" forum.
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:58 PM.



Hosted by SureServer    Forums   Modeling FAQ   Macro Site   Vendor/Contractors   Software Resellers   CoCreate   Gallery   Home   Board Members   Regional User Groups  By-Laws  

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.