CoCreate User Forum  

Go Back   CoCreate User Forum > Applications > Modules

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2017, 06:03 AM
tom kirkman's Avatar
tom kirkman tom kirkman is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Perrysburg, Ohio
Posts: 383
Parametric Part in the Part Library

I am creating belleville washers as parametric part to be used in the part library. I have created the part and added the parametric data to it using the Parametric Module from the Advanced Assembly Module.

The library parts are create ok, the variables make the correct part. However, I cannot control the installation point. Does anybody know how this is done?

Is there a way in the Parametric Module to define the 0,0,0 of the part?

Regards

Tom
__________________
Tom Kirkman

Creo Elements/Direct 19.0
DELL Precision 7510
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:43 AM.



Hosted by SureServer    Forums   Modeling FAQ   Macro Site   Vendor/Contractors   Software Resellers   CoCreate   Gallery   Home   Board Members   Regional User Groups  By-Laws  

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.